Tisztelt Látogatónk!

Ezt a honlapot azért hoztuk létre, hogy gyors betekintést nyújtson a szervizberendezés és szerszám kínálatunkba. Elsősorban a legnépszerűbb termékeink bemutatására helyeztünk hangsúlyt, itt nem térünk ki a kiegészítőkre és apróbb kéziszerszámokra. A CTR Group klímás automata és félautomata szervizállomásait 15 éve forgalmazzuk Magyarországon, de a CTR berendezései elérhetők egész Európa területén is. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően, a CTR klímatöltők mindig megfelelnek a piac követelményeinek, a magas minőségi és technikai elvárásoknak.

Másik fő beszállítónk a Mastercool, a világ egyik vezető szerszám gyártó és forgalmazó vállalata. Termékpalettájában megtalálható minden amire egy klíma szerelőnek szüksége lehet, és ez alatt nemcsak a járműklímák, hanem a kereskedelmi rendszerek javítását is értjük.

Mindkét cégtől közvetlenül szerezzük be a termékeket, így áraink versenyképesek, beszállításunk folyamatos és rendszeres. A karbantartáshoz szükséges alkatrészeket raktáron tartjuk. Termékeink megtekinthetők budapesti mintaboltunkban, ahol igény esetén előre egyeztetett időpontban kollégáink bemutatják a berendezéseket működés közben is.

A teljes termékpalettánk megtekintéséhez látogasson el webshopunkba, ahol regisztrált partnereink kedvező áron vásárolhatnak és élvezhetik az online vásárlás előnyeit.